Meer dan een webshop.
Maatwerk, begeleiding & volumekortingen

Lees meer hierover

Wat houdt het allemaal in?

Het succes van je webwinkel wordt niet meer uitsluitend bepaald door het design van je webshop of de productprijzen.
De uitdaging tegenwoordig ligt bij je volledige organisatie. Wij zorgen ervoor dat je je producten ook op marktplaatsen kunt aanbieden. Dat je over de landsgrenzen heen kunt verkopen enzovoort.
Wij gooien onze ervaring in de strijd om je organisatie van A tot Z op punt te zetten.

Ontwikkeling
Wij voorzien je zaak van een complete, functionele webshop volledig in lijn met je huisstijl. De webshop wordt opgebouwd volgens de laatste inzichten en is steeds gebruiksvriendelijk.
Advies op maat
Met het juiste advies en een doordachte strategie kom je een pak verder. Lees hieronder meer over het adviesaanbod in elk pakket.
Geen onverwachte kosten
Kom niet voor onverwachte kosten te staan. Onze pakketen zijn all-in voor een volledig jaar. Dus ook domeinnamen, webshosting, ontwikkelingskosten, ...
Volumekorting
Wij hebben mooie tarieven onderhandeld met onze partners en jij kan ervan meegenieten. Neem meteen een voorsprong met verlaagde transactie-, verzending- en verpakkingskosten.
Meest gekozen

Starter

Ideaal om te starten

Professional

Ideaal voor groeiende merken

Business

Ideaal voor grotere teams
Prijs Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW 2985,00 4485,00 7485,00
Webshop (Lightspeed® Advanced)
Ontwerp naar huisstijl
Productbeheer Tot 5000 producten Import-tool (XLS, CSV) Filters, categorieen, ...
Bestellingen opvolgen Uitgebreide rapportage Retourmanagement
Paginabeheer incl. bloggen
SEO optimalisatie
Internationaal verkopen
Begeleiding
Configuratie & optimalisatie
Workshops Opleiding Lightspeed®, toelichting adviezen, ... 4u 8u 8u
On-demand support Op locatie of via webcall 10u 20u 30u
Koppelen domeinnaam
Betaalintegraties Bancontact, Giropay, iDeal, Visa/Mastercard, ...
Marktplaatsintegratie Incl. plaatsing producten
Volumekortingen
Verzendkosten*

Verzend al vanaf €3,90 per pakje naar België

Transactiekosten*
Verpakkingskosten*
Advanced Product Pricing*
Advies
Verpakkingsadvies
Verzendingsadvies
Wetgeving
Productfotografie
Crossborder strategie
Strategie fiscaliteit
Advies stockbeheer
Marktplaatsstrategie
* Tijdelijk ook beschikbaar voor starters als coronasteunmaatregel voor kleine ondernemingen. Actie verlengd tot eind 2020.

Webshop

Elk jaar analyseren we het aanbod van e-commerce platformen. We houden rekening met een 20-tal parameters waaronder; prijs-kwaliteitverhouding, schaalbaarheid, integratiemogelijkheden en technische ondersteuning. Hieruit blijkt dat Lightspeed® er met kop en schouders boven uit steekt. Wij voorzien standaard het Lightspeed® Advanced pakket aan dat alle essentiele features bevat om een productieve, winstgevende webshop te draaien. Alle abonnementskosten (t.w.v. €1068) incl. templates voor 12 maanden zijn opgenomen in de pakketprijzen. Dus geen onverwachte kosten!

Ontwerp naar huisstijl
De standaard templates zijn ... standaard. We vinden het belangrijk dat je onderneming er uitspringt en dat je unieke huisstijl volledig tot zijn recht komt. Wij gaan net dat stapje verder dan het aanpassen van het kleurenschema en de lettertypes. Wij zorgen dat jouw webshop, jouw webshop wordt!
Productbeheer
Creëer tot 100 varianten voor een productset met alle maten en variaties en stel prijzen in voor individuele varianten. Gebruik .CSV- of .XLS-bestanden om al je producten uit je vorige winkel te importeren. Zo kan je sneller beginnen te verkopen. Maak productcategorieën aan die de navigatie op je website bepalen en help klanten gemakkelijk te vinden wat zij zoeken. Voeg prijzen aan je producten toe en in geval van een korting of solden actie ook de lagere prijs. De kostprijs die je invoert is voor bezoekers niet zichtbaar.
Bestellingen opvolgen
In een duidelijk overzicht zie je orderstatus, datum en tijd waarop de bestelling werd geplaatst, het ordernummer en het totale orderbedrag. Lightspeed® is je orderbeheersysteem en geeft een compleet overzicht van alle verkopen. Laat klanten hun retouren verzenden en producten worden automatisch opnieuw toegevoegd aan je voorraad. Integreer met verzendpartijen en stel verzendkosten in om het verzendproces soepeler te laten verlopen en ervoor te zorgen dat klanten hun aankoop op tijd krijgen.
Paginabeheer
Goede content op je site helpt je met een goede ranking in de zoekmachines en verhoogt de interactie met je doelgroep. Je verhaal is je business. Van unieke paginaweergaven tot het aantal bezoekers, hou je traffic altijd nauw in de gaten.
SEO optimalisatie
Ons platform is afgestemd op de richtlijnen van Google. Gebruik rich snippets, onze blogmodule, verbeterde URL-structuur, XML-sitemap en 200+ andere technieken. Bepaal zelf hoe de link naar je product eruit ziet, door zelf een URL in te stellen. Gebruik tags om je producten te kenmerken. Zo weten de zoekmachines je assortiment beter te vinden.
Internationaal verkopen
Integreer met de grootste internationale verzend aanbieders, stel internationale verzendtarieven in en bezorg aan klanten over de hele wereld. Ontvang bestellingen van over de hele wereld of stel een lijst in met landen waarvan je bestellingen wilt ontvangen. Bespaar je klanten ingewikkelde berekeningen die ervoor zorgen dat ze wegklikken, stel de valuta in die bij de taalinstellingen hoort en vereenvoudig hun koopervaring.

Begeleiding

Configuratie & optimalisatie
Overdonderd door het aantal configuratiemogelijkheden? Wij stellen je webshop volledig af op je huidige werkwijze. Hier en daar zullen we een aantal optimalisaties doorvoeren die je tijd en kosten kunnen besparen. Zo krijg je terug tijd om te doen wat je het liefste doet!
Workshops
Iedereen kan een webshop lanceren en dat is een goed ding! Studies tonen ons jammer genoeg aan dat starts in e-commerce vaak falen door een gebrek aan goede begeleiding. Wij organiseren daarom workshops om je van A tot Z te ondersteunen in je zoektocht. We leggen je uit hoe je je webshop correct en efficient beheert en waar je tijd en/of kosten kan besparen.
Betaalintegraties (PSP)
We helpen je met de integratie van deze betaalmodaliteiten en adviseren we je welke betaalmiddelen je best activeert en hoe je dit best communiceert naar de klanten toe.
On-demand support
De workshops zijn achter de rug en de webshop is opgeleverd. Toch zit je nog met een aantal vragen. Geen probleem, wij laten je niet in de steek. Je kan ons achteraf nog steeds contacteren voor al je vragen.
Koppelen domeinnaam
Hosting, DNS records, DKIM, SPDF, TXT, CNAME, ... Voor ons is dat dagelijkse kost. Of je nu al een domeinnaam hebt of er nog een moet kiezen, wij helpen je met de juiste configuratie van alle instellingen.
Marktplaatsintegratie
Wij zorgen ervoor dat je Lightspeed webshop gekoppeld is met de gewenste marktplaats. Deze koppeling zal ervoor zorgen dat je productprijzen, voorraad, EAN-codes… netjes communiceren met je account op de marktplaatsen. De bestellingen geplaatst op de marktplaatsen zullen via een orderkoppeling dan weer terug in je Lightspeed webshop worden ‘geschoten’.

Volumekortingen

Verzendkosten
Voordelig pakketten verzenden kan via ons al vanaf €3,90 binnen België. Bij ons kan dit. Kies voor het ‘Professional of `Business` pakket en bespaar maandelijks een aanzienlijk bedrag via onze volumecontracten.
Transactiekosten
Via ons contract bij meerdere PSP’s (payment service provider) bespaar je flink op je betalingskosten.
Verpakkingskosten
Opvulmateriaal, verzenddozen, labels, fragile-tape… Een pakket veilig tot bij je klant brengen is cruciaal, maar kan al snel kostelijk worden. Via onze goede contacten met allerlei leveranciers, kan je al direct mee genieten van de best mogelijke tarieven.
Advanced Product Pricing
Met Advanced Product Pricing kun je afwijkende prijzen tonen per klant, klantgroep of land. Zodra klanten inloggen in je webshop, zullen de prijzen getoond worden die voor de desbetreffende klant van toepassing zijn. Een absolute must voor webshops die alcoholhoudende dranken verkopen en dus aparte accijns- en btw-tarieven hebben per land van bestemming.

Advies

Verpakkingsadvies
Hoe houd ik de verpakkingskost zo laag mogelijk? Hoe verpak ik milieuvriendelijk? Hoe zet ik maximaal in op de unpacking experience? enz… Wij geven je een advies op maat over hoe je best verpakt.
Verzendingsadvies
Gratis verzending of niet? Wat met de levertermijn en ga ik over de landsgrenzen heen verzenden? Dit onderdeel is cruciaal in het slagen van je online avontuur. We gooien dan ook al onze kennis hier in de strijd om je direct goed van start te laten gaan.
Wetgeving
Er zijn tal van wetten waar je rekening mee moet houden bij verkoop op afstand. Zoals bijvoorbeeld de rechten van de consument. Wat moet er zeker in m’n Algemene Voorwaarden staan? De wetgever treed steeds strenger op bij het overtreden van dergelijke wetten. Informeer je goed.
Productfotografie
Hoe kan ik met een beperkt budget toch mooie productfoto’s maken? Wat is de link tussen productfoto’s en het aantal retouren? Allemaal vragen waar je best tijdig een antwoord op zoekt. Wij staan je bij.
Crossborder Strategie
België telt 11 miljoen inwoners. De EU meer dan 500 miljoen. Cultureel zijn er echter enorme verschillen. Wij werken voor je een doordachte strategie uit om je product ook over de grens te slijten. Hier staan wel wat uitdagingen tegenover. De keuze van carrier bijvoorbeeld kan hierbij doorslaggevend zijn.
Strategie fiscaliteit
Welke belastingen zijn van toepassing als ik over de landsgrens verkoop en vooral, wie is hiervoor verantwoordelijk. Hoe verkoop ik aan een klant in Australië? Wij creëren een fiscaal plan van aanpak waarmee je direct 100% legaal verkoopt en kosten bespaart op de declaraties en administratie. Onderschat dit niet.
Advies stockbeheer
Hoeveel stock kan/mag ik houden. Is het interessant om een magazijn te huren of kan je beter kiezen voor e-fulfillment oplossingen of zelfs dropshipping? Op al deze vragen bezorgen we je een antwoord in een andvies op maat.
Marktplaatsstrategie
Wist je dat bijna 50% van de online omzet gerealiseerd wordt op marktplaatsen als Amazon, Bol, Otto…? je producten aanbieden op dergelijke marktplaatsen kan dus zeker interessant zijn. Echter zijn er heel wat valkuilen en vergt het soms een apart assortiment op maat. Wij helpen je bij de keuze van marktplaats en helpen je bij het online zetten van de eerste producten.

Klaar voor de stap in de juiste richting
of zit je nog met vragen?

*Je gegevens worden enkel gebruikt om contact met je op te nemen. Deze gegevens worden nergens bijgehouden en zullen nooit voor marketingdoeleinden gedeeld of gebruikt worden.