Illustratie met personen die een dashboard voor websitegegevens in elkaar steken.

Onze diensten à la carte

Wij bieden onze diensten steeds aan op maat van de klant. Er is wat mogelijk voor elke doelstelling en elk budget.
Een illustratie van applicatie-ontwikkeling door Insiting
Applicatie-ontwikkeling
Soms zijn de beschikbare tools niet op maat van de noden van jouw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen voor elk digitaal probleem een goede, stabiele oplossing bedenken en uitwerken. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Het kan gaan van een uitbreiding op bestaande software tot het ontwikkelen van een applicatie op maat van jouw bedrijf.
Een illustratie van SEO door Insiting
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Elke seconde zoeken meer dan 40.000 personen naar iets op Google. 50% komt nooit verder dan de eerste 3 zoekresultaten (incl. de advertenties). Het is dus belangrijk om zo hoog mogelijk te staan bij relevante zoekopdrachten. Met Insiting heb je een gecertificeerde partner die de juiste strategie uitwerkt op maat van jouw bedrijf.
Een illustratie van SEA door Insiting
Zoekmachineadvertenties SEA
Bij Insiting leren we voortdurend bij en zorgen we dat onze certificaten regelmatig vernieuwd worden. Met onze kennis kunnen we gerichte SEO & SEA campagnes verzorgen waardoor je website merkbaar beter scoort op Google en andere zoekmachines. Zo krijg je kwalitatieve leads op je website en kan je uw sales een boost geven.
Een illustratie van E-commerce door Insiting
E-commerce webshop
Online verkoop is bijna niet meer weg te denken uit deze tijden. Heb je nog geen webshop en wil je de stap wagen of heb je al een webshop en wil je kunnen doorgroeien? Wij hebben ervaring met verschillende e-commerce pakketten. We kunnen ondersteuning bieden voor Shopify, Woocommerce, Magenta, enzovoort. Daarnaast kunnen we je ook voorzien van een webshop op maat.
Een illustratie van webhosting door Insiting
Webhosting
Al onze projecten hosten we in eigen beheer omdat we enkel op die manier garanties kunnen bieden over belangrijke zaken als veiligheid (GDPR), betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Wij kunnen bestaande websites of projecten overzetten naar een hostingpakket op maat. Daarnaast nemen we ook vaak domeinnamen, en de bijhorende zorgen, in beheer.
Een illustratie van digitale strategie door Insiting
Digitale strategie
Zonder ervaring of kennis van de digitale wereld is het vaak moeilijk om een juiste richting te definiëren voor je online marketing inspanningen. Met een gerichte aanpak en een onderbouwde methodiek begeleiden we je hierin zodat je inspanningen niet verloren gaan. Van oriëntatie tot uitvoering, alle aspecten komen aan bod in onze workshops.
Een illustratie van consultancy door Insiting
Consultancy
Naast begeleiding kunnen we ook advies geven over alles wat met digitale transformatie te maken heeft. Soms is het een goed idee om een externe partij een grondige audit te laten doen om zo tot nieuwe inzichten te komen. Naast technische analyses ondersteunen we ook bedrijven in hun keuzes voor bepaalde software pakketten. Neem gerust contact met ons op al je hier meer informatie over wenst.
Een illustratie van service branding door Insiting
Branding
De traditionele merkidentiteit of branding werkt niet meer voor online media. Om je branding consistent naar buiten te brengen is een stijlgids of brand guideline van cruciaal belang. Of je uw huidige branding wil opfrissen of mikt op een totale makeover, bij ons zit je safe. Wij werken samen met een team van getalenteerde designers die het beste uit je merk naar boven halen.
Laatste artikels
Bureau met stoel en rekenmachine Hoeveel kost een professionele website?
Een professionele website kost 3000 EUR… of een beetje meer of een beetje minder. Hoeveel is het nu eigenlijk? Het saaie antwoord is: “Het hangt er van af”. Je kan veel kanten uitgaan met je website. Sommige ondernemers hebben voldoende aan een eenvoudige contactpagina. Anderen..
Bureau met laptop en accessoires 7 essentiële tips voor een eerste plaats op Google
Een eerste plek verzilveren op Google is niet eenvoudig. Veel online marketeers zullen je als bedrijf overtuigen van snelle resultaten terwijl niemand je dit kan garanderen. Er zijn nog steeds bedrijven die met duistere constructies je website meteen op plaats 1 kunnen zetten.
Contacteer ons
Wil je een offerte aanvragen of wil je gewoon even bij ons in Hoogstraten op de koffie komen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.
*Je gegevens worden enkel gebruikt om contact met je op te nemen. Deze gegevens worden nergens bijgehouden en zullen nooit voor marketingdoeleinden gedeeld of gebruikt worden.